Welcome
Welcome To The Ultimate <strong>Cyprus Metal Forums</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple and the best of all is absolutely free! So what are you waitting for? <a href="/profile.php?mode=register">Join The Ultimate Cyprus Metal Forum Now!</a>

Ti sto diaolo tin idate sti kipro re? (sxetika me sinablies)

For live shows that happen in Cyprus and all over the Globe

Ti sto diaolo tin idate sti kipro re? (sxetika me sinablies)

Postby Admin » Fri Jun 13, 2008 9:42 pm

En na i8ela na 8i3o to oti tus perasmenus mines blepame me to zori 1 sinablia, ke 3afnika se diastima peripu 10 imeron apo tis 19 tu iuni os tora exume 6 events pu ta opia ta 4 GINONTE STIS 19 KE 20 TU IUNI.
ekinoi p organun events ebrete tropo na sinenoiste re, ti malakies en tutes re pedia? dame en kipros ute exume 100000000000000000000000000 kosmo p en na kani ta events na gemonun ke ute o kosmos exi ta lefta gia ola ta events! to mono kalo ine oti ta 3 apo ta 6 events exun isodo dorean!
Admin
Site Admin

Postby Danielle » Sat Jun 14, 2008 1:06 am

Why is that ALWAYS the case?
We have a dry season.. a very long dry season
And at some part we're bombarded with so many events
That even fall on the same day

Even them out! :(
Remember;
We are eternal
All this pain is an illusion
~
Danielle

Postby Stephen » Sat Jun 14, 2008 1:09 am

Ama o Giannis organwnei ena event edw kai 40 meres, vriskei xwro, Hxoliptes, sponcores ktl Den mporei na kamei post pantou 40 meres prin oti "e magkes 8a kanw event" tin stigmh pou voura akomh o an8rwpos na confirmarei ta panta. Enas 8eos xerei ti mporei na symvei! Vlepe Sunburn.
Na spasei H petra 8a to valei 15 meres prin tin synavlia ena logiko orio diafimishs. Gia ton James Blunt p.x oi diafimiseis oi karampinates (TV) arxhsan, prosoxh parakalw.. 7 meres prin tin synavlia!

Pws mporei twra omws o Giannis na pei ston Kwsth pou organwne kai ekeinos 40 meres prin event tin idia mera, "oxi malaka egw prohgoume, taraxe pigene allou"?
To 8ewro adelfistiko kapoios na leei ston allo na proxwrhsei mia mera parakatw epidei "taxates" einai to diko tou event kai proeigite giati to “EIPE PRWTOS”.
Pou xereis esy re megale ti kopo kamnw egw? Poso trexw kai poso 8a xreo8w gia na diorganwso kati?

Na xeka8arisw kati omws.. Ean eimai sigouros oti kapoios xerei 100% pws steis tade tou minos exw event kai tou to lew 40 meres prin na to organwso kai erxetai kai mou volevei diko tou event idia mera.. Ekei einai allou papa evaggelio.
Wstoso pali mporw na vrw elafrintika sto na symvei kati tetoio re paidi mou, giati o allos mporei na to kanonize ena xrwno. Ara… Adiexodo.

Me liga logia paides. Den mporei kanenas na pei oti "EGW PRWTOS I CLAIM THE DATE" esy argotera. Idika otan ta mpleximata ginontai gnwsta 10-15 meres prin tin synavlia, pou kairos na allazeis dates? Me tipota no f… way. Extos an kaneis apo esas mporei na me to na myrizei nysxia na vgazei kai dates pou "skeftontai" diaforoi gia na vgazoun event.

Fantastikate na vgainoume edw kai na kanoume dhmoprasies gia ta dates? 100 euro gia teis
12/7/2008!!! Ala Una!! Etc..
Dld na ta nekatwnoume metaxy mas na eimaste ok kai xafnika na erketai o Γ o opoios den einai member aytou tou Forum kai den eixe idea kai na sou vazei event!
Ti dld enna piame na ton deroume ton pousti??

Pisw stin pragmatikotita twra..
Oti event symvenei anamesa steis 19-20 gia mena den exei kamia sxesh na kanei metaxy tou. Exoume ena prwtotypo Karaoke night, mia krouaziera me metal mousikh kai arketes mpires kai dyo pintwmenes synavlies me ena skasmo sygkrotimata. Egw to vlepw os plouralismo epilogwn.
Ean den eimoun kalesmenos na paixw steis 20 egw ws Stefanos 8a dialega synavlies para ta alla dyo event giati Prwto einai dipla pou to spiti mou, Deytero me pianei naytia kai Trito misw ta Karaoke giati mou 8ymizoun me8ysmenous Iapwnezous! (an eitan Iapwnezes allazei to 8ema.. O Don xerei)

Peri orexews loipon? Koloky8opita, sigoura kapioi epireazwntai kai 8a 8elane na pane toulaxiston se 2 apo ta 4 alla ooooopou kai na pas pali mousikh 8a akouseis kai 8a peraseis kala.. So.. Xalaraaa..

Den leme kala pou exoume kai metal skinh pou vgazei pintomena event heh Exallou kalokairi einai The event season!
Just keep it real dude
Stephen

Postby Scratch » Sat Jun 14, 2008 2:39 am

8a sumfwnisw me tn stephen!
mono to kalokairi mporei na ginei elef8era sunavlia gt jeinoi p paizoun k jeinoi p pan oi parapanw n ma8ites-foitites. etsi to 70% twn events ginonte kalokairi.
telos t mai, arxes t iouni esiei e3etaseis ara mas menei telos t iouni, ioulis k avgoustos.
2,5 mines gia mia faousa events, enna men ppesoun 2-3 events tn idia mera?
Rhymes
Above
Poetry
Scratch

Postby sorrow3 » Sat Jun 14, 2008 2:49 pm

stefane.... iremise mana mou :)
en mia sinaulia, pou ena akolou8isoun akoma 29u8298329832983928 alles ., during winter also...
je eksallou, en nomizw stis sigkekrimenes sinaulies, na ertoun atoma panw ton 25 ( extos pou e3eresis - je an kamnw lathos dior8osme! ) logika, ena ertoun oi parees sas, je toutoi oulli, also oi mitsioi ilikias 16 me 17.
To Boat Party en mporeis na to xaraxtirisis san mia krouaziera opws tin onomases, epidi to ti ena ginei panw sto plio, mporei na en kati pou e8ores mono se metal event tou eksoterikou pou tin tileorash.
1) en akrivws anti8eth fash pou mia sinaulia
2) en gia megalous, je me kapies ekseresis stous 17arides + 18arides
3) Mporei na en mouxti stin sinaulia, alla en epidi tin organwnei o dimos , je oi esis prosopika, je na eshete miaaa faaaousaaaa eksoda. Alla to poto pou na ppesi pou to drinking contest je to jerasma, je to ..........show ekpli3i , kapios pou goustarei na perasei kala , en nomizw na skefti oti i eksodos tou ena stixisei, enw stin sinaulia, ena paei mouxtijis, je na piannei mpires pou peripteero. aspoume kata tin diarkeia tou boat emeis ena sirnoume mpires mouxti, ( je opios tin piannei pinni tin :) .
4) Oson afora to Boat, sigoura i imerominia, den eginen KATHOLOU eskemmena, eprospa8isamen na allaksoumen tin date epidi je ta pedkia pou pezoun se bands ethelan na ertoun, alla distixos logo organwsis, itan adinato na allaksei date.
5) Je einai to 2ro boat party pou persi, ara, itan logiko oti itan na to kamoume kapote.
Pantws je jini pou en 8a ertete epidi ena peksete iposxomaste oti ena kamoume ksana idika gia sas :)

je makari na pan je ta 3 4 5 6 events kala, na perasete oulli kala opou pate, je ta alla oulla en pellares!!

:D
niaou!
sorrow3

Postby Stephen » Sat Jun 14, 2008 3:31 pm

Pou symfwnw mazi sou?

je makari na pan je ta 3 4 5 6 events kala, na perasete oulli kala opou pate, je ta alla oulla en pellares!!

Giati einai H poio swsth apwpsh tin opoia ypostirizw apo thn arxh..

Post is edited giati 8a arxhsw ta postan an synexhsw na asxoloume
Just keep it real dude
Stephen

Return to Live Shows